DOLGOZNI AKAROK, ÁLLÁST KERESEK

Munka, otthol végezhető munka, irodai állás, internetes munka, bedolgozás, diákmunka, szórólapozás, munka kismamáknak, nyugdíjas munkalehetőség, bébiszitter, álláslehetőség, külföldi munka, nyári munka, alkalmi munka, online munka, betanított munka

Jelenleg legnépszerűbb otthon végezhető munka, ahol továbbra is munkatársakat keresünk: A "KEDVENC BOLTOM" - ban van! Kattintson a linkre!

 

 

ONLINE MUNKA

Az online munkát azoknak ajánlom,  aki tud saját magának feladatokat adni és vállalkozó szellemű. 

Gondolkoztál már azon, hogy azért születtél a világra, hogy egy átlagos munkahelyen átlagos munkát végezz egy átlagos képességű főnöknek?

 

Amikor hétfő reggel úgy kelsz fel az ágyból, hogy egy újabb unalmas hét kezdődik, és már kedden eleged van a főnöködből, az ügyfelekből és a világból, akkor neked is érdemes megállnod egy percre és tovább olvasnod ezt a fontos üzenetet.

Tudom, hogy a napi 8-10 órás munka és az utazás kiveszi minden erődet, és úgy látod, hogy ennél több energiát már nem tudsz arra fordítani, hogy több pénzt keress. Pedig ha látnád, hogy nem csak ez a hagyományos pénzkereseti mód létezik, akkor egyből felcsillanna a szemed.

Ha újra hinni tudnál magadban és a rád váró sikerekben, akkor olyan energiákat szabadítanál fel magadban, hogy a sarkából is kirángatnád a világot.

Egy olyan területre foglak elkalauzolni, ahova magadtól nem merészkednél, mert sosem tanultál róla az iskolában, és azt gondolod, hogy külföldi egyetemet kell végezni, ha érteni szeretnéd az összefüggéseit.

A 11 leggyakoribb érv, ami miatt úgy döntenek a munkavállalók, hogy érdemes megismerni új lehetőségeket

 

 1. Elegem van a főnökömből, és itt kapok egy esélyt, hogy idővel kirúgjam a főnökömet.
 2. Nem akarok egész életemben értetlen vevőkkel küzdeni.
 3. Nem tetszik, hogy alkalmazottként mindig valaki másnak a céljait kell elérnem.
 4. Szívesen dolgoznék otthonról, de a főnököm hallani sem akar a távmunkáról.
 5. Félnék belefogni egy vállalkozásba, mert tudom, hogy irreálisan magasak a közterhek, és az adózáshoz sem konyítok, ezért olyan megoldások érdekelnek, amihez nem kell vállalkozói igazolás.
 6. Kellemetlen kétévente fizetésemelésért könyörögnöm a főnökömnek, mert ő magától nem érzi, hogy az infláció miatt egyre kevesebbet ér a fizetésem.
 7. Mivel minden nap be kell utaznom a munkahelyemre, ezért az őrületbe tud kergetni a vasutas sztrájk, a metróépítés, a biciklis tüntetések, és a hír felújítások miatt felforgatott város, ahol lehetetlen közlekedni.
 8. Nem mernék vállalkozni, mert tudom, hogy az APEH, a fogyasztóvédelem, a munkavédelmi főfelügyelet csak azt keresi, hogy hol büntetheti meg a vállalkozókat – és általában talál is mindig kifogást a bírságok kiszabására.
 9. Szívesen tanulnék meg új dolgokat, de nem iskolázna be a főnököm.
 10. Nem hiszek a felsőoktatásban szerzett papírokban, mert van már pár diplomám és nyelvvizsgám, mégis csak egy átlagos életet tudok élni.
 11. Öreg vagyok már ahhoz, hogy elvégezzek több millióért egy külföldi egyetemet.

 

Kihagyhatatlan ajánlatok:

Saját üzlete lehet az interneten percek alatt!


Mi adjuk a szolgáltatást és a marketingtámogatást. Egy majdnem teljesen automatizált rendszerrel akár vagyonokat kereshet!

Befektetés nélkül!

Sőt már a regisztrációért 1000 Ft jutalékot kap!

Kattintson a részletekért IDE!

 

Jelenleg legnépszerűbb internetes pénzkereseti lehetőségért

kattintson ide: PANDASTART

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 15
Heti: 51
Havi: 553
Össz.: 273 721

Látogatottság növelés
Oldal: ONLINE MUNKA
DOLGOZNI AKAROK, ÁLLÁST KERESEK - © 2008 - 2018 - dolgozniakarok.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: otthon munka kismamáknak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »