DOLGOZNI AKAROK, ÁLLÁST KERESEK

Munka, otthol végezhető munka, irodai állás, internetes munka, bedolgozás, diákmunka, szórólapozás, munka kismamáknak, nyugdíjas munkalehetőség, bébiszitter, álláslehetőség, külföldi munka, nyári munka, alkalmi munka, online munka, betanított munka

Jelenleg legnépszerűbb otthon végezhető munka, ahol továbbra is munkatársakat keresünk: A "KEDVENC BOLTOM" - ban van! Kattintson a linkre!

 

 

HOSTESS MUNKA

A hostess munka  női foglalkozás mivel a férfiakat host -nak hívjuk! 

Ha Te 18-25 év közötti csinos lány vagy, és legalább társalgási szinten beszélsz egy nyelvet, akkor érdemes ezt a szakmát kipróbálnod!

A megszokott általános diákmunkával ellentétben  pl. dobozolás, szórólapterjesztés, mosópor- és üdítőcimkézés stb., a hostesseket legalább rendesen megfizetik.

 

Ajánlott, ha egy diákszövetkezetnél jelentkezel be; a másik, ha magad mész a dolgok után, és legalább két - három közvetítőcégnél regisztráltatod magad. Ennek azért van jelentősége, mert akkor esetleg hamarabb megmászod azt a bizonyos ranglétrát; másrészt talán választhatsz a munkák között, nem utolsó sorban pedig több pénzt kereshetsz.


A „legnehezebb” a BNV-n, aluljárókban és egyéb helyeken bizonyos cégek szórólapjainak osztása - ez nem azonos a klasszikus „állok a metrónál nyelviskola-szórólappal és mindenki utál” munkával -, a kóstoltatás, egy-egy termék bemutatása, ajánlása.

A dolog nem is olyan könnyű, hiszen valljuk be, ha mi találkozunk egy kóstoltatóval - legyen bár csoki-, vagy borkínáló -, azt sem tudjuk, mi a termék neve, csak azt, hogy ingyen kaja-pia, adj neki! Az ilyen emberekre is megvan a „recept”, amit egy hostess-nek tudnia kell. Fontos az udvariasság, a kulturált viselkedés, nem szabad magánéleti problémákkal traktálni a potenciális vevőjelöltet, meg ehhez hasonlók.


Ha egy szinttel magasabban vagy, akkor elkerülhetsz estélyekre, aukciókra, fogadásokra. Ez már korrektebb, nem annyira fárasztó, de legalábbis sokkal jobban fizet. Elvileg a hostessek nem beszélhetnek egymással, de a dolog elég unalmas lehet, úgyhogy... Többen megjegyezték, hogy az emberek gyakran nem tudnak mit kezdeni a hostess-szekkel. Kedves gesztusként fogadják a figyelmességet, de nem „használják őket” -nem kérdeznek, érdeklődnek -, emiatt gyakran nincs semmi dolguk egy estélyen, csak állni és várni rendületlenül.

A legszerencsésebbek, és régebbi hostessek kifoghatnak egy-egy pénzesebb munkát is.

Ez a diplomaták fogadását, szórakoztatását, tájékoztatását, vacsorát jelent. Persze szex nélkül! Jó helyeken egy este megkereshetsz 10 - 30 ezer Ft-ot is!

A MŰISZ-nél működő hostess-szolgálat elsősorban egyetemi rendezvényekre (Mérnökbál, TDK-konferencia) keres hotesseket, vagy a BNV-re, esetleg aukcióra. Ki kell fogni egy - egy jó feladatot, a dolog sok mindenen múlik. Idén nyáron például már külföldre is lehet menni; a hannoveri világkiállításon német nyelvtudás feltétlenül szükséges, ezenkívül idő és szerencse, mert ott már más összegeket fizetnek...

A legjobban fizető munkák az aukciók és bálok, de ezek egyúttal nagyon fárasztók is, mert egész este készenlétben kell állnod, elvégre a vendégekért vagy.

Mindenki egybehangzóan állítja, hogy a pénz miatt ez a legjobb munka az egyetemi, főiskolai évek idején (350-650 forintos órabéreket vallottak be a lányok, de gyakran alkalomra fizetnek néhány ezer forintot.) Hetente átlagosan 2-3 napot bír az ember, egy hónap alatt ebből már viszonylag jól lehet keresni.


A vonatkozó SZVK rendelet megjelent, hostess képzés/tanfolyam már indítható.

Alapadatok
- OKJ-szám: 52 812 01
- Szakmacsoport: Vendéglátás-idegenforgalom
- Szint: középszintű szakképesítés, amellyel fizikai és szellemi munkát is igénylő munkakört lehet betölteni
- Betölthető foglalkozás: Hostess (FEOR 3644)
- Felelős minisztérium: SZMM
- Szakmai és vizsgakövetelmény rendelet

Képzési adatok
- Képzési idő (a főszakképesítés esetén): legfeljebb 300 óra
- Lehetséges képzési forma: csak felnőttképzésben tanulható

Feltételek
- Szükséges iskolai végzettség: érettségi

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 9
Heti: 8
Havi: 328
Össz.: 274 936

Látogatottság növelés
Oldal: HOSTESS
DOLGOZNI AKAROK, ÁLLÁST KERESEK - © 2008 - 2018 - dolgozniakarok.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: otthon munka kismamáknak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »