DOLGOZNI AKAROK, ÁLLÁST KERESEK

Munka, otthol végezhető munka, irodai állás, internetes munka, bedolgozás, diákmunka, szórólapozás, munka kismamáknak, nyugdíjas munkalehetőség, bébiszitter, álláslehetőség, külföldi munka, nyári munka, alkalmi munka, online munka, betanított munka

Jelenleg legnépszerűbb otthon végezhető munka, ahol továbbra is munkatársakat keresünk: A "KEDVENC BOLTOM" - ban van! Kattintson a linkre!

 

 

SZÓRÓLAPOZÁS

A szórólap osztása a szórólappal kapcsolatos tevékenységek legfontosabb fázisa.


Ekkor találkozik a potenciális ügyfél a megbízó cég ideiglenes képviselőivel, a hostessekkel. Ezért fontos, hogy a hostessek legyenek átlagfelettiek. Legyenek figyelemvonzóak, udvariasak, ápoltak, csinosak és szépek. Ekkor találkoznak a terméküket hirdető „hírnökkel” vagyis a hostessekkel és a szórólappal. Ezért nagyon fontos a minőségi szórólapozás. A szórólap, a termék legyen a célcsoporthoz szóló, a szórólap legyen optimalizált és optimális. De a legfontosabb, hogy legyen harmonikus az összkép.

 

 

A szórólapozás főbb típusai: 

  • hagyományos szórólapozás
  • plakátos szórólapozás (főként gyalogosoknak)
  • termékminta osztás (sampling különleges eszközeinkkel),
  • kóstoltatás (speciális eszközeinkkel)
  • parkoló autók szélvédőjére kihelyezés
  • robogómédia (egymásután több helyszínen, főként autósoknak)

Marketinggel foglalkozó szakemberek sokat gondolkoztak azon, hogy – az egyébként gyalogos emberek számára figyelemfelkeltő – közterületi plakátokat (óriásplakát, citylight, falfestés etc.) milyen eszközzel, illetve megoldással lehetne helyettesíteni úgy, hogy – a gyalogosok mellett – az autóvezetők (több területen releváns célcsoport) számára is feltűnő, látható, ad absurdum jól olvasható felületet hozzunk létre. Így született meg a fejünkben a „mozgó plakát” vagy más néven „mobil plakát”.


Így figyelemfelkeltő módon – azonos arculatú robogóinkon, uniformisban lévő hostesseken, illetve hostokon lévő speciálisan kialakított plakáton – hirdetünk a legforgalmasabb útvonalakon.

A robogómédia azért kedvelt mert mobilitása miatt egy napon akár több helyszínen is megállhatnak a robogósok szórólapozni, illetve termékosztásra

A robogómédia kiválóan alkalmas márkaépítésre, termékkampányra, akciók hírverésére, rendezvények népszerűsítésére. Persze egy kis kreativitással a robogómédia könnyen válhat extrém, gerilla-marketing elemmé akár a vállalatok marketingszakemberei, akár az ügynökségek, akár a rendezvényszervezők kezében.

A robogómédia bárhol, bármikor, bármilyen célcsoport előtt megjelenhet.

 

Forrás:www.szoro-lap.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 9
Heti: 13
Havi: 333
Össz.: 274 941

Látogatottság növelés
Oldal: SZÓRÓLAPOZÁS
DOLGOZNI AKAROK, ÁLLÁST KERESEK - © 2008 - 2018 - dolgozniakarok.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: otthon munka kismamáknak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »