DOLGOZNI AKAROK, ÁLLÁST KERESEK

Munka, otthol végezhető munka, irodai állás, internetes munka, bedolgozás, diákmunka, szórólapozás, munka kismamáknak, nyugdíjas munkalehetőség, bébiszitter, álláslehetőség, külföldi munka, nyári munka, alkalmi munka, online munka, betanított munka

Jelenleg legnépszerűbb otthon végezhető munka, ahol továbbra is munkatársakat keresünk: A "KEDVENC BOLTOM" - ban van! Kattintson a linkre!

 

 

OTTHON VÉGEZHETŐ MUNKA

 

Az otthon végezhető munkának vannak előnyei és hátrányai, mint minden egyéb munkának.

 

Az előnyök között többek között felsorolhatjuk azt, hogy

 

- Ön osztja be az idejét,

 

- nem kell a munkahelyre utaznia, nincsenek utazási költségei

 

 

 

- Nem kell a főnök közelében lenni, senki nem szabja meg mikor ehet, ihat vagy uram bocsá' mikor mehet pisilni.

 

- Ha Ön kismama, akkor a gyerekeivel is tud törődni napközben, mert nem jelent problémát, ha abbahagyja a munkát napközben 1-2 órára. Kihasználhatja az időt míg a kicsik alszanak, óvodába, iskolába mennek.

 

*************************************

 

 

 

- Aki szeret korán kelni, az elvégezheti a munkát akár hajnalban vagy kora délelőtt és rendelkezésére áll a nap hátralévő része.

 

- Aki inkább tovább szeret aludni, az kipihented tud nekiállni dolgozni.

 

Az otthon végezhető munkának az előnyökkel szemben természetesen   vannak hátrányai is, mint például az, hogy

 

- egy idő után hajlamos lesz napokig a házban csücsülni ahelyett, hogy naponta tenne egy sétát a friss levegőn,ezért aztán unalmassá is vállhat a munka, de ez odafigyeléssel,  tudatos napi időbeosztással kiküszöbölhető. 

 

- Ha szeret emberek közt lenni, akkor egy idő után magányosnak érezheti magát.

 

Mindenkinek magának  kell eldönteni, hogy a jelenlegi helyzetében hogyan tudja a legjobbat kihozni önmagából a mindennapi rutinok során.

 

Ha Önnek van már tapasztalata az irodai munkában, vagy dolgozott már idodában, akkor vállalhat otthonról ügyintézői feladatokat.

 

Külföldön ez gyakori megoldás azoknak a családanyáknak, akik szeretnének pénzt keresni ugyanakkor gyermeknevelési feladatuknak is teljes emberként akarnak eleget tenni.

 

Sajnos nálunk még kevés munkaadó él ezzel a lehetőséggel, pedig akár egy kezdő kisvállalkozónak kifejezetten praktikus lehet egy otthonról dolgozó titkárnő.

 

A napi munkába a kávéfőzésen kívül több adminisztratív dolog belefér, olyan mint például a céges levelekre válaszolni, telefonhívásokat fogadni, kimutatásokat készíteni, adatokat gyűjteni, faxolni, scannelni, számlákat kiállítani és elküldeni, az ügyfelek kérdéseire válaszolni stb.

 

Egy tapasztalt titkárnő, aki otthonról vállalja ezt a fajta munkát,  rendelkezik otthon egy kimondottan erre a feladatra kialakított irodával, vagy helyiséggel, ahol van íróasztal, számítógép, fax, scanner és nyomtató, irattartók stb. Irodájában rendelkezésére áll minden, ami egy titkársági, ügyintézői munkához nélkülönözhetetlen.

 

A otthonról dolgozó ügyintéző titkárnő akár több cégnek is bedolgozhat egyidőben, ami rendkívül izgalmassá teszi a munkát, mert minden cégnél más feladatokkal látja el.

 

Az otthoni munkát akkor ajánljuk, ha Ön egy olyan személy, aki tud önállóan dolgozni és vállalkozó szellemű. 

 

Ilyenkor a munkaadó és a bedolgozó ügyintéző előre megbeszélik az elvárásokat a munkával kapcsolatban, mint például mettől – meddig legyen elérhető a titkárnő, milyen feladatokat kell elvégezni napi szinten.

 

Ma már interneten keresztül is egyszerű és ingyenes a kommunikáció, elegendő egy ingyenes programot ( pl Skype letölteni ) így akár hosszabb ideig is beszélhetnek egymással a munkaadó és az alkalmazott.

 

Nálunk sajnos a vállalkozók még bizalmatlanok, mert megszokott dolog, hogy a titkárnő az irodából dolgozik és nem otthonról. Magyarországon egyelőre kevés ilyen lehetőség van, de aki hirdeti magát, vagy aki nekilát az ügyfélkeresésnek, az többnyire sikerrel fog járni, ugyanis a jelenlegi helyzetben nagyon sok az elbocsátás, és szükség van egy olyan titkárnőre, aki miatt nem kell az irodában helyet fenntartani, a munkavégzéshez szükséges eszközöket vásárolni és a járulékokat az államnak megfizetni.

 

Ezt a fajta otthoni munkát érdemes  egyéni vállalkozóként végezni, így több cégnek is elláthatja az adminisztratív ügyeit.

 

Ha Ön kismama, akkor nem jelent gondot az, ha naponta többször is félbeszakítja a munkát, főz, vagy a kisbabával foglalkozik munka közben, addig ameddig minden feladatot határidőre el tud végezni.

 

Feltétlenül gondolja végig  ezt a lehetőséget!

 

 

 

HIRDETÉSEK

 

Webáruházában a vásárlók akár már ma leadhatják megrendeléseiket!
Webáruházát villámgyorsan elkészítheti nálunk. Ha feltölti a termékeit, a vásárlók akár már ma megnézhetik azt és rendelhetnek öntől! Építse fel webáruházát GYORSAN, EGYSZERŰEN, OLCSÓN!

 

A részletekért kattintson IDE!

 

 

 

Még ma saját honlapja lehet!
Még ma igényes megjelenésű honlapja lehet, amelyre akár órákon belül jöhetnek a látogatók és megismerhetik, megrendelhetik termékét, szolgáltatását!

 

A részletekért kattintson IDE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 9
Heti: 12
Havi: 332
Össz.: 274 940

Látogatottság növelés
Oldal: Otthon végezhető munka
DOLGOZNI AKAROK, ÁLLÁST KERESEK - © 2008 - 2018 - dolgozniakarok.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: otthon munka kismamáknak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »